KÜTÜPHANECİLİK KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİMİZ UYGULAMALI ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZE MASAL ANLATTI

Okulumuz Kütüphanecilik Kulübü öğrencilerimiz sosyal sorumluluk programı kapsamında uygulamalı ana sınıfı öğrencilerimize masal anlattı.

07.05.2024 14

9. sınıf Çocuk Gelişimi öğrencimiz Zeynep Naz Kahya ve 11. sınıf Çocuk Gelişimi öğrencimiz Huri AKDAĞ , Milli Eğitim Bakanlığının sosyal sorumluluk projesi kapsamında uygulamalı ana sınıfı öğrencilerimize Beş Renkli Zambak Bahçesi masalını anlattı. Masalı dikkatle dinleyen ana sınıfı öğrencilerimiz masalla ilgili sorular sordular . Anlatımın sonunda da öğrencilerimiz , kağıttan yapmış oldukları zambakları ana sınıfı öğrencilerine dağıttılar. Programı hazırlayan Kütüphanecili Kulübü öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.